Milyonlarca takipçisi olan araştırmacı yazar Billy Carson yıllardır gelmek istediği Kapadokya’yı ziyaret etti. Saba Tours, araştırmacı yazar Damla Selin Tomru ve yapımcı Fatih Metin aracılığıyla organize edilen yolculuğun en keyifli anı Kappadoks Otel’de gerçekleştirilen özel doğumgünü kutlamasıydı. 

Billy Carson, Kapadokya Antik Tarihin Gizemlerini Keşfediyor 

Eski uygarlıklar, mistik kültürler ve ezoterik miraslarla ilgili araştırmalar yapan Billy Carson ziyaretini “Burada olmak çok güzel. Derinkuyu Yeraltı Şehri en çok görmek istediğim yerdi. Gördüklerim beklentilerimin üstündeydi. Orada kullanılan teknoloji bugün bile hayran bırakıyor. Böylesine büyük bir yapının hatasız inşaa edilmiş olması büyüleyici. Gizemli bir coğrafyada yaşıyorsunuz” şeklinde yorumladı. Forbidden Knowledge markası çatısı altında yayınlar yapan Billy Carson Dünya’nın farklı coğrafyalarına yaptığı yolculuklar da tarihi yerlerin tanınmasına destek oluyor.

Mısır’ın en büyük turizm acentelerinden Saba Tours yüksek standartlarda özel konseptlerle turlar düzenliyor. Saba Tours’un işbirliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda, Billy Carson’ın doğumgünü kutlamasına ev sahipliğini de Kappadoks Otel üstlendi. Uçhisar Bölgesi’nin en özel butik otellerinden biri olan ve özel dekorasyonlu odalarıyla büyük ilgi gören Kappadoks Otel Saba Tur’un da gözdesi oldu.

Saba Tour kurucusu Mohamad Ibrahim "Onbinlerce yol öncesine dair çok önemli bilgilerin gün ışığına çıktığı bu coğrafya eminim ki yeni gelişmelerle de insanlık tarihine dair önemli bilgileri vermeye devam edecek.” dedi.

Türkiye’ye yeniden gelmek istediğini belirten Billy Carson; Saba Tours, Damla Selin Tomru ve Fatih Metin ile yeni projeler üzerinde çalıştıklarının da altını çizdi.

Öte yandan ünlü araştırmacı yazar Billy Carson doğum gününü Kapadokya'da kutladı.

Billy Carson visited Cappadocia in Nevşehir