Siyaset

Acar: “Biz Uçhisar'a sevdalıyız”

İyi Parti'den Uçhisar Belediye Başkan Adayı olan turizmci iş insanı Ahmet Gazi Acar, FİB Haber.com internet gazetemize ziyarette bulundu.

İyi Parti'den Uçhisar Belediye Başkan Adayı olan turizmci Ahmet Gazi Acar, Nevşehir'in en çok takip edilen FİB Haber İnternet Gazetesi'ni ziyaret ederek, Genel Koordinatör İbrahim Uysal ve yazı işleri müdürü Fikret Çapacı ile görüştü.

“UÇHİSAR'A SEVDALIYIZ, İDDİALIYIZ"

Uçhisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Gazi Acar, ziyarette yaptığı açıklamada, “Uykuyu, dinlenmeyi kendimize yasaklayacağız. Mahalle mahalle, ev ev dolaşarak kampanyamız boyunca elini sıkmadık vatandaşımızı bırakmayacağız. Hemşerilerimizle kasabamızın sorunlarını konuşup önerilerini dinleyeceğiz. Sevdamızın adı Uçhisar'da değerli hemşehrilerimizle birlikte el ele vererek, Uçhisar’ımızı en güzel hizmetlerle buluşturmak, gönül belediyeciliğini hayata geçirmek en büyük hedefimiz olacaktır. Biz bu şiar ile yola çıktık. ” dedi.

Acar: "Tek bir grubun ya da şahsın adayı değilim!"

31 Mart Yerel seçimlerinde iddialı olduğunu ifade eden Belediye Başkan adayı Ahmet Gazi Acar, "Siyasi tecrübemiz var, turizm tecrübemiz var, sosyal tecrübemiz var. Bizi seven ve sevdiğimiz halkımız var. Uçhisar'ın öz evladı olarak tek bir grubun yada şahsın değil tüm Uçhisar'ın adayıyım. Bilgi birikim ve tecrübelerimizle Uçhisar'ımızı daha iyi bir geleceğe taşıma arzusundayız. Kasabamızda ayrıştıran değil birleştirici, sorun üreten değil çözüm üreten bir hizmet anlayışıyla herkesi kucaklayacak vizyon projelerimizle şahsım ve kadromuzla hazırız. Tüm hemşehrilerimin dua ve desteklerini bekliyoruz" dedi.

Ziyaret esnasında yerel seçimlere yönelik yürütülen çalışmalar özelinde konuşmalar gerçekleşti.

Çapacı ve Uysal, nazik ziyaretinden dolayı Başkan adayı Ahmet Gazi Acar'a teşekkür ederken yerel seçim çalışmalarında da başarılar diledi.

Buluşma, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.