Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin teknoloji tabanlı iş fikri olan girişimcilere nitelikli hizmetler sunan Kapadokya Uluslararası Kuluçka Merkezi (CAPPIN2C) programının yeni dönem çağrılarının başladığını açıkladı.   

Kapadokya’nın kalbinde yer alan Kuluçka Merkezi’nin uluslararası güçlü iş birlikleri sayesinde girişimcilere rehberlik ettiğini belirten NEVÜ Rektörü ve Kapadokya Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Semih Aktekin, Kuluçka Merkezi’nin girişimcilere sağladığı nitelikli hizmetlerle Nevşehir’de girişimcilik ekosisteminin olgunlaştırılmasında önemli rol üstlendiği söyledi.  

Program kapsamında teknoloji tabanlı iş fikrine sahip girişimcilere tamamen ücretsiz olarak ortak ofis ve internet altyapısıyla eğitim, mentorluk, koçluk, yatırım ağlarına ve fon kaynaklarına erişim hizmetlerinin sağlandığını ifade eden Aktekin, CAPPIN2C Kuluçka Programı’nın iş planı hazırlama, ürün konumlandırma, girişimcilikte pazarlama modelleri gibi girişimcilerin ihtiyacı olan temel nitelikli eğitimleri ve güçlü mentor ağı ile iş fikirlerinin olgunlaştırılması sürecinde önemli katkılar verdiğini belirtti.

Girişimci adayların bilgi ve tecrübe eksikliği nedeniyle iş fikirlerini hayata geçirmekte zorluklar ile karşılaştığına değinen ve bu zorlukları aşma konusunda Teknopark’ın CAPPIN2C programı ile girişimcilere destek olmaya devam ettiklerini söyleyen Aktekin,  tüm öğrencileri ve girişimcileri başvuru yapmaya davet etti.

CAPPIN2C programına başvurmak ve detaylı bilgi almak için tıklayınız: https://cappin2c.com/