AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, sıcak asfalt serimi başlayan Çardak Kavşağı - Ürgüp Bağlantı yolunda incelemelerde bulunarak yetkilileden bilgi aldı.

Yollarımızı Güvenli ve Konforlu Hale Getiriyoruz...

Çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Çardak Kavşağı - Ürgüp Bağlantı yolu asfalt serimi başlamıştır.  Nevşehir’imize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Nevşehir İl Özel İdaremiz sorumluluk alanında bulunan yollarımızın daha güvenli hale getirilebilmesi amacıyla hareket ediyoruz. Bu kapsamda Çardak Kavşağı ve Ürgüp bağlantı yoluyapım çalışmalarına başladık.

Bağlantı yolumuz tamamlandığında, Nevşehirimizi komşu illere bağlayan ve turizm ve ticaret açısından Ürgüp, Uçhisar, Göreme, Kaymaklı ve Derinkuyu gibi İlçe ve beldelerimize bağlanan önemli bir güzergah olacaktır.

Söz konusu yolun yapımında emeği geçen başta Valimiz Ali Fidan’a, Milletvekilimiz Emre Çalışkan’a , İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Hüseyin Çam’a, İl Genel Meclis Başkanımız Serkan Feralan ve Üyelerimize, yolun yapımında emeği geçen tüm İl Özel İdare personellerimize, yüklenici firmaya teşekkür ediyoruz." dedi.