Çat Belediye Başkanı Zübeyir Kalay, apandis ameliyatı oldu.

Çat Belediye Başkanı Zübeyir Kalay, karın ağrısı ile gittiği hastanede apandisit teşhisi ile ameliyat oldu. Özel Versa Hastanesinde ameliyat olan Başkan Kalay'ı, MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Ali Akkoç, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ve Belediye Başkanları geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç; "Geçirmiş olduğu rahatsızlık sonucu ameliyata alınan Çat Belediye Başkanımız Zübeyir Kalay’ı ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kalaycı; "MHP Grup Başkan Vekilimiz, Nevşehir Milletvekilimiz Sn. Prof. Dr. Filiz KILIÇ Hanımefendi, Mhp İl Başkanımız Sn. Ali AKKOÇ ve Yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanımız Sn. Musa ŞEVİK ve Yönetimi ziyaretimize gelerek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Kendilerine ve bu vesileyle merak edip arayan soran,mesaj atan, ziyarete gelen, herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Sağolun, Varolun…Sağlık durumum gayet iyi olup en kısa sürede görevimin başında olacağım inşallah." dedi.

Apandisit ameliyatı olan Başkan Kalay'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

FİB Haber Merkezi olarak, geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı ameliyat olan Çat Belediye Başkanı Zübeyir Kalay'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.