Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk, “Ben, sen yok biz varız, biz birlikte yaparız” dedik. Hizmette, siyaset yapmadık. “Halka hizmet, hakka hizmettir” dedik ve kimseyi ötekileştirmedik. Çat Belediyesi olarak Proje ve eser üretmek, yatırımlar yapmak dolayısıyla kasabamızı her alanda kalkındırıp geliştirmek ve yenilemek adına var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda en son vatandaşlarımızın konforunu sağlamak amacıyla kasabamıza kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına tam gaz devam ediyoruz." dedi.

BİR HAYALİMİZ DAHA GERÇEK OLACAK İNŞALLAH.

Başkan Ertürk; "Seçim vaatlerimiz içinde olan ve 4,5 yıldan beri çaba göstermiş olduğumuz cami projemizin sonuna yaklaştık. Cami dernek Başkanımızın, Cami İmamlarımızın ve meclis üyesi arkadaşlarımızında görüşlerini aldıktan sonra İnşaallah birkaç gün içinde projenin son şekli verilecektir. Kasabamıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Ne vaad etmiş isek birer birer yapıyoruz. Bizde durmak yok çalışmaya devam."

Çat Belediyesi Fisitinli kardeşlerinin yanında...

Çat Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda, Konya'dan gelen Vuslat İlahi grubu tarafından Filistin'de şehit olan Müslümanlar için okunan 41 tane hatimin duası yapıldı, Kuranı Kerim tilaveti ve ilahiler söylendi.

Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk yaptığı açıklamasında; "Düğün Salonunda düzenlenen program sonrasında programa katılan hanım kardeşlerimizin tamamı; çok güzel bir program olduğunu şahsıma bizzat teşekkürlerini bildirerek beyan etmişlerdir.

Bizleri kırmadan Konya'dan gelerek Kasabamızda program düzenleyen ve gecenin geç saatinde tekrar Konya'ya dönen Vuslat İlahi grubuna,  Programa Katılan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Elife Çelebi ve yönetimine,  Nevşehir'den program için gelen hemşehrilerimize ve diğer misafirlere,
Ve Salonu dolduran Saygıdeğer hemşehrilerimize, hanım kardeşlerimize çok teşekkür ederim, sizler herşeyin en iyisine layıksınız." dedi.

Çat kasabası Kuran Kursunda miniklere baklava ve kuruyemiş ziyafeti

Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk "Bugün Kasabamızda uzun süre imamlık yapan Adem hocam ile birlikte; Kasabamızda hanım kardeşlerimizin eğitim gördüğü Kuran Kursu ile 4-6 yaş gurubu çocuklarımızın eğitim gördüğü 4-6 yaş Kuran Kursumuzu ziyaret ettik, baklava ve kuru yemiş ikram ettik." dedi.