Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in Hünkâr Hacı Bektaş Veli’nin Hakk’a yürüyüşünün 753. yılı anma törenlerine katılmak için Nevşehir'e geleceği açıklanmıştı.

Fakat CHP lideri Özgür Özel’in bugün geçirdiği küçük bir kaza sonucu ayağının kırıldığı öğrenildi. Bu son gelişmenin ardından Özel'in Nevşehir'e gelip gelemeyeceği merak konusu oldu.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır: "Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel bugün burada olmayı çok istiyordu ama ayağında basit bir kırık oluştu. Yarından sonra büyük ihtimalle doktorların gözetiminde ortopedik bir yardımla yürüyebilecek" dedi.

CHP lideri Özel’in ayağındaki kırığın neden oluştuğu bilinmiyor. Fakat Başarır’ın açıklamasına göre Özel’in durumu ciddi değil ve kısa sürede yürüyebilecek.

Konuya ilişkin CHP Nevşehir İl Başkanı Av. Bülent Yumuş FİB Haber merkezine yaptığı açıklamasında; " Öncelikle geçirdiği kaza sonucu ayağı kırılan Genel Başkanımız Özgür Özel’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. Şuan için Nevşehir Hacıbektaş proğramında herhangi bir değişiklik yok. Daha önce belirtildiği üzere Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, 17 Ağustos 2024 tarihinde Nevşehir'e gelerek Hacıbektaş proğramına katılacaklar" dedi.