Nevşehir'de Bugün

CHP İl Başkanı Yumuş'tan FİB Haber’e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanı Av. Bülent Yumuş ve Yönetim Kurulu üyeleri FİB Haber.Com İnternet Gazetesini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanı Av. Bülent Yumuş, CHP Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cengiz Gülen ve İl Eğitim sekreteri Yeliz Topraktepe FİB Haber.com İnternet Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

umhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı Av. Bülent Yumuş, burada yaptığı açıklamasında “Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor süreçte, gerçekten beraber, omuz omuza fikirlerimizi ortaya koymaya ve birlikte mücadele etmeye çok ihtiyacımız var. Cumhuriyetimizin kurucusu partimizin her daim ayakta durmaya ihtiyacı var. Partimizi ayakta tutacak olan ise bizlerin umudu ve iradesidir. Bunun bilinci ile hareket etmeliyiz. Parti içinde zaman zaman rekabetler olacaktır bu da siyasetin olağan durumudur. Bu partiyi ve ülkeyi egoistler değil, idealistler kurtaracaktır. O yüzden şu an ülkeyi yöneten egoist düşünceden kurtulmak için idealist olan insanların elini taşın altına koyması gerekir. Bütün Cumhuriyet Halk Partililerde bu yürek, cesaret ve azim fazlasıyla var." dedi.

Yerel seçim süreci öncesinde yoğun bir proğram içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Yumuş, "Cumhuriyet Halk Partisinde şuan tek hedef 31 Mart 2024 yılındaki yerel seçimlerinden başarıyla çıkabilmek. Bu manada tüm çabamız bu yönde. Yerel seçimler için "her yerde aday çıkaracağız. CHP çatısı altında milleti için çalışan idealist insanlara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Yumuş sözlerini “Yeni heyetimizle, yeni heyecanla Nevşehir’e hizmet etmek için yola çıktık. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız yere katkı sağlamayı, amaçlıyoruz. İnşallah hepimiz için hayırlı uğurlu olur” diyerek tamamladı.