Siyaset

CHP'de Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Belli Oldu

CHP Nevşehir İl Gençlik Kolları seçimi bugün Cumhuriyet Halk Partisi İl binasında yapıldı. Gençlik Kolları İl Başkanlığına Ömer Seviç seçildi.

CHP Nevşehir İl Gençlik Kolları seçimi bugün Cumhuriyet Halk Partisi İl binasında saat 13.00’da yapıldı. İki adayla gidilen seçimde Ömer Seviç aldığı 34 oy ile CHP Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

CHP Nevşehir İl Gençlik Kongresi için Yusuf Barbaros Hacıbektaşoğlu ile Ömer Seviç’in yarıştığı seçimde kullanılan 53 oyun 34’ünü Ömer Seviç, 19’unu Yusuf Barbaros Hacıbektaşoğlu aldı. 

CHP Nevşehir İl Başkanı Av. Bülent Yumuş, CHP Nevşehir İl Gençlik Kollarının çiçeği burnundaki yeni Başkanı Ömer Seviç'i kutlayarak başarı dileğinde bulundu.

Nevşehir CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Seviç FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Değerli Genç Arkadaşlarım ve Partililerim,

Bugün, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları seçimlerinde kazanan gençlik oldu! Bu başarı, hep birlikte oluşturduğumuz güçlü dayanışmanın ve kararlılığın bir sonucudur. Desteklerinizle bu önemli göreve layık görüldüm.

Yeni dönemde, partimizin değerlerini genç nesillere taşımak, sosyal adalet ve eşitlik için mücadele etmek üzere çalışacağız. Gençlerin sesi olmaya, fikirlerinizi hayata geçirmeye ve birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etmeye kararlıyım. Hepinize bu süreçteki destekleriniz için içten teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız!" dedi.