Nevşehir Yeni Zahire pazarında uzun yıllardır esnaflık yapan Coşkun Koçhan, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Sümer Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Nevşehir Sümer mahallesi'nde yaşayan vatandaşların daha güçlü bir temsilcisi olması amacıyla muhtar adaylığını açıklayan Coşkun Koçhan, mahallenin birlik ve beraberlik içinde daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çıktığı bu yolda projelerini ve hedeflerini paylaştı.

Muhtar adayı Coşkun Koçhan, yaptığı açıklamada, Sümer Mahallesi'nin zengin kültürüne olan derin bağlılığını ve mahallenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek daha güzel bir gelecek inşa etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Tüm Bilgi ve Tecrübemi Mahalleme Hizmet İçin Kullanacağım.

Ekibiyle Mahalle sakinlerinin katılımını ve desteklerini önemseyen bir yaklaşım benimseyerek, mahalledeki herkesin söz sahibi olması gerektiğini vurguladı.

Coşkun Koçhan, Sümer Mahallesi için daha güzel daha huzurlu bir mahalle inşa etmek adına yola çıkarken, mahalle sakinlerinden gelen her türlü görüş, öneri ve eleştiriyi değerli bulduğunu ifade ederek, birlikte daha güzel günler için el birliğiyle çalışma çağrısı yaptı.

Sümerı Mahallesi sakinlerinin destek ve katılımlarıyla güçlenecek olan bu adaylık sürecinde, Coşkun Koçhan ve ekibi mahalle sakinlerine daha yakından hizmet etme fırsatı bulacak. Tüm saygı değer Sümer Mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

WHATSAPP DESTEK HATTI 7/24 HİZMETİNİZDE OLACAK!

Muhtar adayı Coşkun Koçhan seçilmesi halinde, başlatacağı yeni uygulama ile birlikte Sümer Mahalle Muhtarlığımıza ait kuracağımız WhatsApp İhbar Hattına Her türlü öneri, şikayet, talep ve ihbarın kolayca İletebileceksiniz" dedi.

"Mahallemiz için Birlik olma vakti..." 0 532 512 08 74

Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim.

“31 Mart seçimleri için mahallemizdeki ve ilimizdeki tüm adaylara başarılar diliyorum. Demokratik ve ahlaki kurallar içerisinde bir seçim olmasını temenni ediyorum.” dedi.

****

Sümer Mahallesi muhtar adayı Coşkun KOÇHAN, evli ve üç çocuk babası.

SÜMER MAHALLESİ MUHTAR ADAYI: Coşkun KOÇHAN

0 532 512 08 74

Adres: Yeni Zahire Pazarı No: 68 NEVŞEHİR