AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü ve 25-26-27. Dönem Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 28. Dönem 3. Yasama Yılı açılışı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la TBMM'de görüştü. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz, kabul sonrası yaptığı açıklamada; "Dünyanın vicdanı susarken, mazlumların hamisi olan tek Lider Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a 12 Ekim 2024 tarihinde İstanbul’da gerçekleştireceğimiz “Uluslararası Özgür Filistin Kongresi” için davetimizi arz edip, talimatlarını dinleyip, destekleri için şükranlarımızı ilettik.

Özgür Filistin’in insanlık ve dünya barışı için gerekliliğini, masumların hakkını hep birlikte haykırmak için aziz milletimizi de davet ediyoruz. Bu vesileyle Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 28’inci Dönem 3’üncü Yasama Yılı’nın ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

ULUSLARARASI ÖZGÜR FİLİSTİN KONGRESİ MEDYA PLATFORMU

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına; Hamas Siyasi Büro Başkanı Şehit İsmail Heniye'nin kızı Sara Haniye ve oğulları Abdalsalam Haniye ile Hammam Haniye'nin konuşmacı olarak katılacağı Uluslararası Özgür Filistin Kongresine mazlumların ve masumların gür sesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşriflerini saygılarımızla arz ederiz.

Yer: Neslişah Sultan Kongre Merkezi (Fatih) Tarih: 12 Ekim 2024 Cumartesi - Saat 10:00

Medya Platformu

Mustafa AÇIKGÖZ 25-26-27. Dönem Nevşehir Milletvekili (Kongre Başkanı)

Prof. Dr. Adem PALABIYIK (Kongre Koordinatörü)

Turgut ÖZMUTAFOĞLU (Medya Platformu Başkanı)