Master Eğitim Kurumu, 2024 YKS’ de 3 Nevşehir 1.liği elde eden ve Türkiye dereceleri yapan öğrencilerini Başarı Bursu ile ödüllendirdi.

27 Tıp Fakültesi, 15 Diş ve Eczacılık Fakültesi, 44 Mühendislik Fakültesi, 6 Hukuk Fakültesi, 61 diğer bölümler olmak üzere üniversiteye öğrenci yerleştiren, 63 öğrencinin de Tıp Fakültesi sıralaması elde ettiği, Nevşehir tarihinin en görkemli başarısını kazandıran Master Eğitim Kurumu’ nda 1.ler ödüllendirildi.

Master Eğitim Kurumu 12. Sınıf öğrencilerinden:

TYT Nevşehir 1.si Türkiye 77.si Mehmet Fatih ŞAHİN,

AYT Sayısal Nevşehir 1.si Türkiye 96.sı Can Sei KEÇECİ,

AYT Sözel Nevşehir 1.si Türkiye 325.si Gülsüm AK’ a

Master Eğitim Kurumu Mezun öğrencilerinden:

Elif TÜMTÜRK ve Hümeyra BATTAL’a   para ödülü verildi.

Master Eğitim Kurumu Kurucu ve Yöneticisi Mehmet ERAVCI konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

‘’Master Eğitim Kurumu olarak 2024 YKS sınavında Nevşehir’ de 1.olan öğrencilerimize ‘’ Başarı Bursları’’ nı taktim ettik.

25 yıldır Nevşehir’ in şampiyonlarını yetiştirmiş, en başarılı eğitim kadrosunun bulunduğu, baştan sona üniversite motivasyonu sağlamak için özel olarak tasarlanmış Master Eğitim Kurumu’nda gerek sınava hazırlık sürecinde gerekse tercih döneminde öğrencilerimizi motive etmek ve onları desteklemek için türlü girişimlerde (direnç dersleri, profesyonel eğitim ve tercih koçluğu, üniversite anlaşmaları, burs anlaşmaları vs.) bulunduk.

Ülkemizin geleceği olan Nevşehir’li gençleri, en başta bu YKS sonucunu elde etmelerine vesile olmaktan sonra da çıktıkları bu başarı yolunda ilk üniversite burslarını vermekten ötürü oldukça mutlu ve gururluyuz.’’ dedi.

Master Eğitim Kurumu olarak bu mutlu sonda emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ederiz.