Texhibition İstanbul, 11-13 Eylül 2024 tarihlerinde Dünya tekstil sektörüne İstanbul'da ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği'nin (İTHİB) İstanbul Ticaret Odası (İTO) iş birliğiyle dünyadan alıcılarla sektörü buluşturan Texhibition İstanbul Kumaş, İplik ve Tekstil Aksesuarları Fuarı İstanbul Fuar Merkezi'nde 11-13 Eylül 2024 tarihlerinde ziyaretçileriyle buluştu.

Türkiye’nin en büyük tekstil fuarlarından biri olan Texhibition İstanbul Kumaş, İplik ve Tekstil Aksesuarları Fuarında küresel alıcılarla sektör temsilcileri bir araya geldi. Yerli ve yabancı 400’ün üzerinde yerli üreticiyi, Avrupa Birliği ülkeleri, İngiltere, ABD, Kuzey Afrika ülkeleri ve Orta Doğu olmak üzere 20 binin üzerinde nitelikli alıcı ile buluşturdu.

- "Dünyanın takip ettiği yeni sezon kreasyonları beğeniye sunuldu"

Sektörün iş ajandasında yer alan Texhibition, firmaları global markalarla bir araya getirmekle kalmayacak aynı zamanda üretimin, kalitenin, trendlerin, sürdürülebilirlik ve tasarımın ön planda olduğu ihracat odaklı bir fuar deneyimini katılımcı ve ziyaretçilerine sunacak.

Devlerin Kumaş Tedarikçisi JMK Tekstil firması da fuarda stant açarak yerini aldı.

NEVBİAD üyesi Nevşehirli değerli hemşehrimiz JMK Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Vejni Büyük, "6. Texhibition İstanbul Kumaş, İplik ve Tekstil Aksesuarları Fuarı’nın açılışı, Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat’ın teşrifleri ve Valimiz Davut Gül’un katılımı ile gerçekleştirildi. Türk hazır giyim sektörünün önde gelen firmalarının yeni kreasyonlarını belirlemesi ve modayı yakalaması için düzenlediğimiz organizasyon, sektörün kumaş tedariğinde önemli rol oynamasını arzu ediyoruz. JMK olarak Türkiye'miz için çalışıyor, Dünyayı giydiriyoruz. Fuarımızın ilk gününde NEVBİAD Başkanımı Sayın Kazım Tekin ve beraberinde değerli dostlarımızı agırladık.' dedi.