Genel

Nevşehir'e kış geliyor! Kış lastiğinizi taktırdınız mı?

Kış lastiği uygulaması 1 Aralık’ta başlıyor. Araç sürücülerinin araçlarına kış lastiklerini takma zamanı geldi. Peki, Kış lastiği değişimini yaptınız mı?

1 Aralık'ta zorunlu hale gelecek olan kış lastiği uygulamasına artık bir aydan kısa bir süre kala, sürücüler tüm yurtta olduğu gibi ilimiz Nevşehir'de de lastik işletmecilerinde kış mesaisi başladı.

DİKKAT!!! KIŞ LASTİĞİNİZİ TAKTIRDINIZ MI?

Nevşehir’in Otomotiv sektöründe duayen markası Mekanik Oto 40 yıllık Ford tecrübesi ve Bünyesine yeni katttığı LASSA-BRİDGESTONE bayiliği ile sizi soğuk kış günlerinde sıcak bir kahve içmeye davet ediyor.

Bu Yıl Kış lastiği taktırmak çok keyifli bir hal alıyor !!!

Siz kahvenizi yudumlarken uzman ekibimiz lastiklerinizi değiştirip, ücretsiz kış kontrolü ile aracınızı kışa hazırlasın. Üstelik açılış sezonu olması nedeniyle özel fiyatlarımızı duymadan kış lastiği almamanızı tavsiye ediyoruz. 

Ayrıca Otomobil ve SUV araçlarınıza (ruhsat bireysel olmalı) 4 lastik alımınızda ise (Bridgestone ve Lassa markalı) ücretsiz 1 yıl lastik güvencesi hediye ediyor. Lastik güvencesi sayesinde herhangi bir sebeple hasar alan 1 lastiğiniz ücretsiz değişiyor. Üstelik hiçbir ücret ödemeden!

Türkiye'nin köklü ve lider lastik markası Lassa, Mekanik Oto bünyesinde Aksaray yolu üzeri 1. km otogar kavşağı Nevşehir adresinde hizmete girdi!!!

Mekanik Oto Lassa - Bridgestone Nevşehir Bayii

Bilgi ve randevu için: 0 384 212 07 38 - 0539 959 50 50

Mail: info@mekanikotomotiv.com
İnstagram: mekaniknevsehir