Nevşehir'de Bugün

Dinler kardeşler İl Başkanı Aygün'ü ziyaret etti

Kapadokya'nın önemli turizmcilerinden Yakup Dinler ve Mehmet Dinler, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün'ü makamında ziyaret ettiler.

Kapadokya'nın önemli turizmcilerinden Yakup Dinler ve Mehmet Dinler, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün; "Turizm sektörümüzün değerli isimlerinden Türofed Yönetim Kurulu üyesi ve Galatasaray Kongre Üyesi Sayın Yakup Dinler ve Romanya Nevşehir & Kayseri Fahri Konsolosu Sayın Mehmet Dinler’i İl Başkanlığımızda ağırladık.

Nevşehir ve Kapadokya turizmine yaptıkları katkılar, uluslararası başarıları ve bölge tanıtımına verdikleri değerli destekler için şükranlarımızı sunuyoruz.  Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

Kapadokya'nın önemli turizmcilerinden Yakup Dinler ve Mehmet Dinler kardeşler, "AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün'e hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik. Sayın Aygün'e nazik ağırlaması ve gündeme dair hoş sohbeti için çok teşekkür ederiz." dediler.