Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni köye 3 km mesafedeki dere yatağında bir çuval içinde bulundu.

Nevşehirli Remzi Başbuğ Türkiye'nin gururu oldu...

Edinilen bilgilere göre, 19 gündür bulunamayan Narin Güran'ın cansız bedeni Nevşehirli İş Adamı Remzi Başbuğ'un sahibi olduğu Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterinde yer alan ve tamamen yerli ve milli imkanlar ile Assuva Savunma Sanayi A.Ş tarafından üretilen yer altı görüntüleme cihazı ile Jandarma ekiplerimiz tarafından bulunduğu öğrenildi.

Assuva Uzay ve Havacılık Sanayi Başkanı Nevşehirli Remzi Başbuğ, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Minik yavrumuz Narin Diyarbakır'da Kop-4 isimli kendi ürettiğimiz bizim cihazımız ile bulunmuştur. Yavrumun elinde Kuranı Kerimle çuvala koymuşlar. Kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun, başımız sağolsun" dedi.

8 yaşındaki minik Narin'in arama çalışmalarında Jandarma ekipleri tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterinde yer alan ve Assuva Uzay ve Havacılık Sanayi tarafından üretilen yeraltı görüntüleme cihazı ( Proton Elıc M-4 ) kullanılmıştı.

Yerli ve milli ürünlerimiz yüz akımız olmaya devam ediyor.

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir ve Türkiye'nin gururu Assuva Uzay ve Havacılık Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.