Kutlu Parti Siyasi İşler ve Parlamento ilişkilerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nevşehirli Ahmet Erdemli, beraberinde Hüseyin Yedek ve Feramis Kayacık'tan oluşan heyet ile birlikte Nevşehir gündemin adresi FİB Haber.Com Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

www.fibhaber.com ziyaretinde gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile görüşen Kutlu Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erdemli, Nevşehir'in ekonomik, sosyal ve kültürel sorunları ile ülke gündemi hakkında istişarelerde bulundular.

Yeni kurulan Kutlu Partisi'nin Türkiye adına kurtuluş olduğunu ifade eden Kutlu Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erdemli; "Önce makam değil önce vatan diyenlerin yolbaşçısı Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu liderliğinde bir yola çıktık bu zor bir yol bu emek isteyen bir yol ama tüm dava arkadaşlarımız bunun farkında bu zor yolu kolaylaştıran ve kolaylaştıracak olan bizlere katılımlarıyla destek veren yüce Türk milletidir." dedi.

Nevşehir'in önünde çözüm bekleyen bir çok sorunları var. Mesela öncelik sırasına vurulması gerekirse ilk sorunu çevre yolundan da önce otopark sorunudur. Şehir merkezinde park edecek yer yok. Sizi ziyaret etmek için aracımızı Kurşunlu cami önünde park ettik. Oradan da çekilir mi bilmiyorum. Bir oto park yapmak bu kadar zor olmamalı. İşte bakıyorsunuz Alan Başkanlığının olduğu bir şehirde bölgenin yapısına uymayacak yapılar yapılıyor ve buna kimsenin gıkı çıkmıyor. Kısaca gerek genelde gerekse yerel de şehrimizin ve ülkemizin sorunlarınıda çözümünü de biliyoruz. Geçmişten geleceğe anlayışıyla Kutlu partisini bu yüzden kurduk. Biz herkesin partisi olacağız. Bütün vatandaşlarımıza eşit mesafade olacağız. Biz sırtımızı sadece Türk milletine dayadık. Kısacası biz vatanını çok seven vatansever insanlarız. Tüm halkımızdan da desteklerini bekliyoruz" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Erdemli konuşmasının sonunda da, Kapadokya bölgemizin en geniş yayın ağına sahip olan FİB Haber'in Nevşehir ve ilçelerinin durumuyla ilgili taze, tarafsız ve objektif yayıncılığını takdir ettiğini belirtti.

Yaptıkları çalışmaların kamuoyuna duyurulması adına da teşekkürlerini ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Erdemli, “yaz kış demeden mesleğini en güzel şekilde yapan tüm gazetecilerimize başarılar dileriz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, Kutlu Parti Genel Başkan yardımcısı Ahmet Erdemli ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi.