Genel

Eroğlu Group 50'nci yaşını kutladı

Eroğlu Group, 50. yılını çalışanları, sektör paydaşları ve Nevşehirli hemşerilerini buluşturan özel bir etkinlikle kutladı.

Eroğlu Group, kuruluşunun 50. Yılını özel bir gece ile kutladı.

Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu’nun ev sahipliğinde İstanbul Bahçeşehir'de gerçekleşen 50. yıl etkinliğinde Eroğlu Group Şirket Yöneticileri, sektör temsilcileri ve Nevşehirli hemşerileri bir araya geldi.

Eroğlu Ailesini bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (NTSO) M. Arif Parmaksız, NTSO Meclis Başkanı M. Ali Öbekli, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Başkan Yardımcısı Habil Uluer, İş insanı Cavit Vergiveren, Türk Kızılay Genel Sekreteri Murat Ellialtı, Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, NEVBİAD Yönetim Kurulu üyeleri, Yuva Köyü Derneği Başkanı  Uğur Tekin ve çok sayıda iş insanı Eroğlu Group, 50. yılı kutlamalarında Nevşehirli iş insanı Yaşar Eroğlu'yu yalnız bırakmadılar...

EROĞLU GROUP 50. YILIMIZI KUTLUYORUZ!

Açılış konuşmasında, 50. yılını hep birlikte kutladıklarından dolayı mutlu olduğunu belirten Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu; "Eroğlu Group'un yarım asırlık hikayesinde farklı sayfalarda dahil olan, şirketimizin bugüne gelmesine emek ve değer katan tüm paydaşlarımızı, çalışma arkadaşlarımızı ve her daim sevdalısı olduğum memleketim Nevşehir'e gönül veren, hizmet veren değerli hazirunu saygı ve sevgi ile selamlıyorum. 

Türkiye ekonomisine katma değer sağlamak üzere sürdürdüğümüz yolculuğumuzda, ileri görüşlü yatırımcı bilinci ile hareket eden Eroğlu Group, ülkemizin sektöründe önemli bir marka değeri olma özelliği taşıyor. Yaptığımız yatırımlar ile birlikte, şirketimizi büyütmeye sizlerle devam ediyoruz. Hem üretim altyapısına hem de operasyonel gelişime dönük teknoloji yatırımlarımız çerçevesinde robotik hatları devreye alarak verimlilik, sürdürülebilirlik ve kalite hedeflerimizi gerçekleştiriyoruz. İkinci 50. Yıllık yolculuğumuza başladığımız bugünde ilk 50 yıllık dönemimizde Eroğlu Şirketler Group'una emek veren gelmiş geçmiş tüm çalışma arkadaşlarıma, tedarikçilerimize, müşterilerimize, ailemize, dostlarıma ve bizi bağrına basan Nevşehir'imize ve Nevşehir halkına en içten teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yarım asırlık gurur

Proğrama katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, "Şehrimizin yetiştirdiği hayırsever işadamı Yaşar Eroğlu 'nun sahibi olduğu Eroğlu Grup'un 50.kuruluş yıldönümü programına iştirak ettik. Yaptığı çalışmalarla her fırsatta Nevşehirimize desteklerini esirgemeyen değerli ağabeyimize çalışma hayatında başarılar diliyorum." dedi.

NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız da, "Bu özel günde, Eroğlu Grup'un 50. yılını kutlarım. Sağladığı büyük istihdam ile ülkemizde önemli bir yeri bulunuyor. Bundan dolayı bu çalışmalarını 50 yıl sürdürdükleri için Eroğlu Grup'u tebrik ederim" diye konuştu.

50’nci yıl kutlamasına katılan NTB Başkanı İbrahim Salaş'ta; "Yarım asrı geride bırakan Eroğlu Grup'un 50. yılını kutluyor, değerli hemşehrim Yaşar Eroğlu kardeşimi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından doğduğu toprakları hiçbir zaman unutmayarak Nevşehir'e hizmet eden ve değerli katkılar sunan hayırsever işadamı Yaşar Eroğlu 'na Türk Kızılayına destekleri için teşekkür ve şükran plaketi takdim edildi.

Eroğlu Grup'un 50. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında değerli sanatçıların sahne aldığı yemekli proğram 50. yıl pastasının kesimi ve günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.

1974 yılından bu güne ER METAL ENDÜSTRİ GERİ DÖNÜŞÜM, ANKA ENDÜSTRİ GERİ DÖNÜŞÜM, YERMET TAŞIMACILIK, LOOP ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ VE ENERJİ SANAYİ TİC. AŞ olarak ticari hayatında süreklilik sağlayan EROĞLU GROUP, sektörün önde gelen firmalarından biri olmayı başarmış ve inşaat sektöründe de bu başarısını daha ileriye taşımayı hedeflemiştir.

FİB Haber Merkezi olarak, yarım asırlık bir başarı hikayesinin kahramanı Eroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli hayırsever iş insanı hemşehrimiz Yaşar Eroğlu'nu tebrik ediyor, Eroğlu Grup'a daha nice başarılarla dolu yıllar diliyoruz.

50 yıllık tecrübenin tek çatı altında birleşmesi ile oluşan EROĞLU GROUP yarım asırı geride bırakarak Nevşehirlilerin gururu olmaya devam ediyor.