Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu, Eroğlu Şirketler grubunun 50.Kuruluş yılı programına katılamayan bürokrotları Esenyurt'taki fabrika grup merkezinde ağırladı.

Eroğlu Group'un 50'nci yaşını kutladılar

Eroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve NEVBİAD Yönetim Kurulu üyesi Nevşehirli İş İnsanı Yaşar Eroğlu'nun ev sahipliğinde bir araya gelen Başakşehir Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Zeytinburnu Kaymakamı Adem Uslu, Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Nevbiad Başkanı Kazım Tekin, Doç. Dr kardiyolog Seçkin Satılmış ve E. Genel Müdür Ramazan Ülger Eroğlu Grup'un 50'nci yaşını kutladılar.

Konuklarına Nevşehir Tavası ikram etti...

Özel konuklarına Nevşehir'in meşhur yöresel lezzetlerinden "Nevşehir tavası" ikramında bulunan Eroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve NEVBİAD Yönetim Kurulu üyesi Nevşehirli İş İnsanı Yaşar Eroğlu; "Eroğlu Şirketler grubunun 50.Kuruluş yılı Programına katılamayan değerli misafirlerimizi bugün şirket merkezimizde misafir ettik. Başakşehir Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Zeytinburnu Kaymakamı Adem Uslu, Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu'na nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. NEVBİAD Başkanımız Kazım Tekin, Doç. Dr Kardiyolog Seçkin Satılmış ve E. Genel Müdür Ramazan Ülger'inde yer aldığı ziyaretle, Eroğlu şirketler grubu olarak her zaman Devletimiz ve Milletimiz için çalışma azmimiz güçlendi." dedi.

Devletimizin her daim yanındayız...

Türkiye ekonomisine katma değer sağlamak üzere ikinci 50. Yıllık yolculuğumuza başladığımız bugünlerde ilk 50 yıllık dönemimizde Eroğlu Şirketler Group'una emek veren gelmiş geçmiş tüm çalışma arkadaşlarıma, tedarikçilerimize, müşterilerimize, ailemize, dostlarıma ve bizi yalnız bırakmayan bağrına basan tüm dostlarımıza devlet büyüklerimize ve Nevşehir halkına en içten teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Başarılarla dolu 50. yılı geride bıraktıklarını belirten Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu; "Eroğlu Group'un yarım asırlık hikayesinde farklı sayfalarda dahil olan, şirketimizin bugüne gelmesine emek ve değer katan tüm paydaşlarımızı, çalışma arkadaşlarımızı ve her daim sevdalısı olduğum memleketim Nevşehir'e gönül veren, hizmet veren değerli hazirunu saygı ve sevgi ile selamlıyorum. " ifadelerinde bulundu.

Sohbet'te, Nevşehir Tavası'da Şahane...

Nevşehir'in yöresel lezzetlerinden Nevşehir'in meşhur Tavasının mutlaka patantinin alınması gerektiğini vurgulayan konuk Bürokrat heyeti, Eroğlu Grup'un 50.kuruluş yıldönümünü kutlayarak, kendilerine gösterilen misafirperverlik ve yemek için Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu'na teşekkür ettiler.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.