İlan - Duyuru- Mesaj

Nevşehir Erşah Özel Güvenlikten Yeni Bir Rekor Daha

Erşah Özel Güvenlik Eğitim Kurumu faaliyete geçtiği yaklaşık 2 aylık bir sürede, başarılı çalışmaları eğitim ve hizmetleriyle sektörde fark yaratıyor.

Nevşehir'de uzun yıllar Fahiş fiyatlarla verilmekte olan Özel Güvenlik Belgesi fiyatlarını açıldıktan sonra yaklaşık yarı fiyatına çekerek Nevşehir'de bu belgeyi almak isteyenlere güvenilir bir kapı olan Erşah Özel Güvenlik Eğitim Kurumu ayrıca güleryüzlü hizmeti, profesyonel kadrosu ve kaliteli egitimleriyle kayıtlarda rekor üstüne rekor kırıyor.

Şeffaf bir hizmet anlayışı doğrultusunda görüşmelerini yüzyüze yapmayı tercih eden kurum Özel Güvenlik Sertifikası almak isteyenleri kurumda misafir ederek  tüm süreç ve ödemeler hakkında detaylı ve net bir şekilde  bilgilendiriyor. Haziran'da açılmasına rağmen her dönem kontenjanlarının tamamen dolması kurum tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Kurum Müdürü Fatih Kayabaşı yaptığı açıklamada:  Başvurulara yetişmek aynı zamanda  kazasız ve hatasız bir şekilde mezun olup kimliklerine kavuşmaları için gece gündüz özveriyle çalıştıklarını belirtti.  

Kurum yöneticisi Emekli Başpolis Ersel Şahin ise yaptıģı açıklamada: "Tercih edilmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Her dönem Kursiyerlerimizle aramızda sıcak samimi bir bağ oluşuyor.  Bu övgü ve iltifatlara layık olmak için her gecen gün kendimizi daha da geliştiriyoruz"dedi.

İŞBİRLİĞİ VE DAYANIŞMA İÇİN İLETİŞİM: 0 506 581 91 34 - 0 552 825 05 52 - 0 384 214 01 00

HİZMETLERİMİZ

  • PROFESYONEL EĞİTİM
  • SİLAHLI/SİLAHSIZ EĞİTİM
  • KALİTELİ HİZMET

Erşah Özel Güvenlik Akademisi olarak, güvenlik sektöründe kariyer yapmak isteyenler için en iyi eğitim ve destek hizmetlerini sunuyoruz.

  • Silahlı Temel Eğitim
  • Silahsız Temel Eğitim
  • Silahlı Yenileme Eğitimi
  • Silahsız Yenileme Eğitimi

NEVŞEHİR ERŞAH ÖZEL GÜVENLİK KURSU

ADRES: Emek Mahallesi Damat İbrahim Paşa Bulvarı No:57/ Z 01 (İtfaiye Karşısı) Merkez/NEVŞEHİR

İŞBİRLİĞİ VE DAYANIŞMA İÇİN İLETİŞİM Tel: 0 506 581 91 34 - 0 552 825 05 52 - 0 384 214 01 00

Instagram: ersah_ozel_guvenlik

www.ersahozelguvenlik.com