Eski Nevşehir şuan Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ın Antalya Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde acil bölümünde “hemşire” olarak görev yapan kardeşi Sinan Aktaş hayatını kaybetti.

Merhum Sinan Aktaş’ın cenaze yarın (Cuma) Ankara Karşıyaka Mezarlığı Camiinden kaldırılarak Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek. 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı M.Arif Parmaksız; "Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden, Kocaeli Valisi Sayın İlhami Aktaş'ın kardeşi Sinan Aktaş’a Allah’tan rahmet, Sayın Valimize, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. " dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ta; "Kocaeli Valimiz sn İlhami Aktaş beyin  kardeşi Sinan Aktaş Hakkın rahmetine kavuşmuştur merhuma Allah'tan rahmet başta sn Valimiz İlhami Aktaş’a ailesine, sevenlerine,yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyorum mekânı cennet olsun Rabb'ım rahmeti ile muamele etsin..." dedi.

Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı; "Kocaeli Valimiz Sayın İlhami Aktaş beyin kardeşi Sinan Aktaş' ın vefat haberini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, başta Sayın Valimiz İlhami Aktaş’a; ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim." dedi.

FİB Haber İnternet Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, başta Kocaeli Valisi İlhami Aktaş olmak üzere ailesi, akrabaları, mesai arkadaşları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak MerhumaAllah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.