Dünyaca ünlü kuaför Kadir Alkan, Nevşehir'in marka kuaför salonlarından Fahrettin Uslu Saç Tasarım Merkezine ziyarette bulundu.

Fahrettin Uslu Saç Tasarım Merkezi işletmecisi saç tasarım uzmanı Fahrettin Uslu'nun konuğu olan Dünyaca ünlü kuaför Kadir Alkan, 28 Ekim 2024 tarihinde Antalya'da yapılacak olan eğitim organizasyonu hakkında istişarelerde bulunarak mesleki noktalarda görüş alışverişinde bulundular.

Ünlü kuaför Kadir Alkan, Nevşehirli meslektaşı Fahrettin Uslu'ya çıraklıktan Dünya markası olmaya kadar uzanan başarı hikayesini anlattı.

Alkan, Kapadokya'ya hayran kaldı

Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'in turistik beldelerini gezen ünlü kuaför Kadir Alkan, Nevşehir'in marka kuaför salonlarından Fahrettin Uslu Saç Tasarım Merkezi işletmecisi ve meslektaşı Fahrettin Uslu'yu peribacaları arasında traş etti.

Uslu, Hem Nevşehir'deki meslektaşım Fahrettin Uslu'yu ziyaret etmek hemde kısa bir tatil kapsamında geldiğim Kapadokya'nın merkezi Nevşehir'i gezme şansı elde ettim. Doğal oluşumu peri bacaları beni çok etkiledi. Bu vesile ile değerli ve mesleğinde başarılı meslektaşım Fahrettin Uslu Saç Tasarım Merkezi işletmecisi saç tasarım uzmanı Fahrettin Uslu'yuda ziyaret etme şansı buldum. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

KADİR ALKAN KİMDİR

1982 yılı İstanbul doğumlu, 12 yaşındayken 1935 yılında dedesi ile başlayıp, babasıyla devam eden kuaförlük serüvenini sürdürmüş ama aynı zamanda eğitim hayatına devam etmiştir. Sonucunda Kocaeli Üni. Bilgisayar Programcılığı, Anadolu Üni. İşletme Fakültelerini ve Başkent Üniversitesi Eğitim Koçluğu bitirmiştir. Eğitim hayatında bir dönüm noktası belirleyip dede mesleği kuaförlük üzerine rotasını çizip bu işi de eğitimli, donanımlı bir şekilde yapmayı öngörmüştür. Bu düşünce akabinde, diksiyon eğitimi ve beden dili, yurt içi ve yurt dışı bir çok akademi ve eğitmenden teknik kesim, renklendirme ve ürün eğitimlerini tamamlamıştır. 2015 te İtalya'da gerçekleşen organizasyonda Türk Ekibi üyesi olarak, ülkemize dünya ikinciliğini getirdi.

Fahrettin Uslu Saç Tasarım Merkezi 

Adres : Emek mahallesi Saatçi Hoca Caddesi Nevşehir Emlak konutları altı. Küme Evleri A2 Blok 49 Kapı No: 2 Merkez/ Nevşehir 

İnstagram: fahrettinusluoffical

GSM: 0 538 371 22 86