Genel

Fenerbahçeli Edin Dzeko Kapadokya'da

Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli yıldız futbolcusu Edin Dzeko ailesi ile birlikte tatil için geldiği Kapadokya'da sıcak hava balonuna bindi.

Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli yıldız futbolcusu Edin Dzeko ailesi ile birlikte tatil için geldiği Kapadokya'da sıcak hava balonuna bindi.

Fenerbahçe'nin, sezon başında İtalya'nın Inter takımından kadrosuna kattığı 38 yaşındaki Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü Boşnak golcüsü Edin Dzeko  Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesini tercih etti.

Tatil için geldiği Kapadokya'ya hayran kalan Fenerbahçeli Bosna Hersekli Edin Dzeko ve eşi Amra Silajdžić, Kapadokya'da kendisini tanıyan futbolseverlerle bol bol fotoğraf da çektirdi.

Dzeko; "Kapadokya çok büyüleyeci muhteşem bir yer"

Evli ve dört çocuk babası Dzeko eşi ile birlikte geldiği Kapadokya'da, büyüleyici bir güzelliğe sahip olan peri bacaları mazarasında bol bol fotoğraf çektirip tatilin keyfini çıkarıyor.

Kapadokya'da Göreme, Uçhisar, Çavuşin, Avanos ve Ürgüp'ün güzelliklerini doya doya gezerek stres atan Dzeko ve ailesi sıcak hava balonuna binerek Kapadokya'nın eşsiz güzelliklerini gökyüzünden izlediler.

Dzeko herkesi Kapadokya'yı görmeye davet etti

Fenerbahçeli yıldız oyuncu Dzeko, " Türkiye gerçekten her şeyiyle harika bir ülke. Liglerin sona ermesinin ardından Türkiye'nin kültürel zenginliklerini, dünyada eşi benzeri olmayan yerlerini görmek için ailemle beraber Kapadokya'dayız. Gerçekten çok büyüleyici bir yer. Burası herkesin ziyaret etmesi gereken bir yer. " dedi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Dzeko, Kapadokya bölgesi turizmcilerinden Fenerbahçeli genç taraftar Salim Soydemir, Ahmet Gencer ve Hasan Göcü'nün Uçhisar Jardinn Restaurant'taki fotoğraf teklifini geri çevirmedi.