Başarılı Eğitimci Ali Can Çağlak, En son Nevşehir merkez Anadolu İmam Hatip lisesi'nde okul müdürü iken Nevşehir Fevzi Dirikoç Fen Lisesi'nde müdür olarak atandı.

Eğitim fakültesi matematik öğretmenliği ve yüksek lisans mezunu Ali Can Çağlak, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çeşitli okullarda matematik öğretmenliği, müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı, kurucu müdür, müdür vekili ve müdürlük yapmıştı.

FİB Haber Merkezi olarak, Değerli Eğitimcimiz, Okul Müdürümüz Ali Can Çağlak'a yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Ali Can Çağlak Kimdir?

1970 yılında Gülşehir´de doğdu. 1994 yılında İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik öğretmenliğinden mezun oldu. 1994 yılında Van’da öğretmenliğe başladı. 1997 Yılında Yozgat´a atandı. 1999 yılından itibaren Nevşehir’de değişik okullarda öğretmen ve idareci olarak görev yaptı. 2019 yılında Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünden sonra 2024'te Nevşehir Fevzi Dirikoç Fen Lisesi Müdürlüğüne atanıp, halen görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.