FİB Haber Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret ettiler…

Belediye Başkanı Rasim Arı'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren FİB Haber Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal, görevinde başarılar diledi.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Nevşehir gündemi ve belediye çalışmalarına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

"Nevşehir menfaatleri bizim kırmızı çizgimiz"

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, “Seçim sonrasında dediğimiz gibi işimiz gücümüz Nevşehir olacak. Bundan sonra da şehrimizin ayağa kaldırılması ve her alanda kalkınması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Seçim 31 Mart gecesi bitti, hepimiz siyaseti bir kenara bırakıp hayalimizdeki Nevşehir için hizmet etmek üzere çaba harcamamız gerekiyor, öyle de yapacağız” şeklinde konuştu. 

Başkan Arı da nazik ziyaretlerinden dolayı FİB Haber Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a teşekkürlerini iletirken, Nevşehir yerel basınının önemini ve gücünü bildiğini, basının gücünün her geçen gün daha çok anlaşıldığını vurguladı.

FİB Haber İnternet Gazetesi’nin sadece Nevşehir değil, bölgemiz içinde çok önemli bir görev üstlendiğini, kamuoyunu bilgilendirme de örnek bir yayıncılık sergilediğini belirten Başkan Arı, ilimize ve bölgemize kattığı değerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Assuva Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli Remzi Başbuğ'unda eşlik ettiği ziyarette Başkan Arı, FİB Haber buluşması hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.