Yerel

Nevşehir'in en konforlu yolları Nar'da

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabasında, Belediyenin yaptığı hummalı çalışmalar sonrası atıl durumda olan yollar yeni görünümüne kazandırıldı.

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabasında, Belediyenin yaptığı hummalı çalışmalar sonrası atıl durumda olan yollar yeni görünümüne kazandırıldı.

  • Altyapı 
  • Sıcak asfalt serimi 
  • Ulaşım konforu 
  • Estetik 
  • Trafik sorunu 

Nar'ın dört bir yanına konforlu yollar

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, kasabamızda mahallelerin hizmet taleplerini, planlama dâhilinde hızlı bir şekilde karşıladıklarını söyledi. Nar'da önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Özçelik, yatırım planlaması çerçevesindeNar'ımızı daha da güzelleştirecek, şehirleştirecek ve kasabamız sakinlerini daha konforlu kent yaşamıyla buluşturacak olan çalışmalarımıza imza atıyoruz. Kısa zamanda yol yapımından asfalta, park düzenlemesinden peyzaja, sosyal ve kültürel etkinliklere kadar önemli işlere imza attık, atmaya da devam ediyoruz. " dedi.

“Hemşehrilerimize Verdiğimiz Sözleri Yerine Getiriyoruz”

Nar kasabasındaki yolların daha konforlu, akıcı ve güvenli hale gelmesinin vatandaşların yaşam kalitesinin artmasına vesile olacağını söyleyen Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, “Mahallelerimizin ulaşım ağını genişleterek hem güvenli hem de daha kullanışlı hale getirmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda ekiplerimiz, yollarımızın kalitesini artırıp vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde yolculuk etmeleri için mesai mefhumu gözetmeden çalışıyorlar. Yollarımızın açılması, mevcut yollarımızın standartının yükselmesi mahallelerimizin daha prestijli bir kimliğe ulaşmasını sağlayacaktır. Çalışmaları büyük bir fedakârlık ve hizmet aşkıyla sürdüren mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için göreve geldiğimiz günden bugüne kadar tüm ekiplerimizle sahadayız ve çalışmalarımız artarak devam edecektir.” şeklinde konuştu.

YENİ ASFALTLA SOKAKLAR GÜZELLEŞTİ

Koyun Yolu, Orta Mahalle, Aşağı Mahalle, Yeşil Vadi, Kavacık Yolu, Demirlikapı, Adnan Menderes Bulvarı, Meydan, Nevşehir Yolu, Ataşehir yolu ile işte  geçmişten günümüze Nar...