Ankara'da faaliyetlerini sürdüren Genç Nevşehirliler Dernek Başkanı Ziya Ağca ve beraberindeki heyet Nevşehirli hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda ilk olarak İS-KA Genel Müdürü Ali Güven'e Genç Nevşehirliler Derneği olarak ziyarette bulunan Başkan Ağca; "Ankara’da faal olarak çalışmalarına devam ettiğimiz Genç Nevşehirliler Derneği'miz hakkında güzel bir görüşme gerçekleştirdik.  Samimiyeti ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz. " dedi.

Genç Nevşehirliler derneği daha sonra Tarım Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, İdari İşler ve Koordinasyon Başkanı kıymetli hemşehrimiz Kemal Ünlü'yü ziyaret etti. Başkan Ağca yaptığı açıklamada; "Ankara’da faal olarak çalışmalarına devam ettiğimiz Genç Nevşehirliler Derneği'miz hakkında güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Samimiyeti ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz. " dedi. 

Son olarak T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı Genel Koordinatörü hemşehrimiz Yunus Alper Altay'ı makamında ziyaret eden Dernek Başkanı Ağca;Ankara’da faal olarak çalışmalarına devam ettiğimiz Genç Nevşehirliler Derneği'miz hakkında güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Samimiyeti ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz. " dedi.