AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya beraberinde Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Furkan Leventoğlu, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Merkez İlçe başkanı Murat Özkaya ve İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Aktürk ile birlikte Nevşehir'de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, "Bizler sürekli milletimiz ve hemşehrilerimizin yanındayız. Her fırsatta da bunu onları ziyaret ederek, dertlerini dinleyerek ve bu dertlere çözüm üretmek için çabalayarak gösteriyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda Nevşehir'imiz için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye yüzyılı için doğru zaman doğru adam. Doğru adımlarla yola devam" ifadesini kullandı.

Kaya, ziyaret esnasında vatandaşlardan aldıkları dualarla daha çok çalışmak için enerji topladıklarını vurguladı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ise AK Parti kültürünün daima milletle bir arada olmaktan geçtiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda onlarla bir araya gelmeye, onları dinlemeye, taleplerini çözmeye özen gösteriyoruz. Bugünde AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Sosyal Politikalar Başkanımız Dr.Fatma Betül Sayan, Sosyal Politikalar Başkan Yardımcımız Furkan Leventoğlu, Milletvekillerimiz Süleyman Özgün, Emre Çalışkan,  Merkez İlçe başkanımız Murat Özkaya ve İl Genel Meclis Üyemiz Mehmet Aktürk ile birlikte Nevşehir'de esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet edip Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Ben başta Genel Başkan Yardımcımız Leyla hanıma, hemşehrilerimize ve tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Esnafımıza bol bereketli kazançlar dileriz" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan'da; "Genel Başkan Yardımcımız ve Sosyal Politikalar Başkanımız Dr.Fatma Betül Sayan, Sosyal Politikalar Başkan Yardımcımız Furkan Leventoğlu,  Merkez İlçe başkanımız Murat Özkaya ve İl Genel Meclis Üyemiz Mehmet Aktürk ile Çarşı esnafımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Esnaf ve vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği ilgi için teşekkür eder bol kazançlar dileriz.. ” dediler.