Göreme Belediyesi, Ramazan Ayı'nın manevi atmosferini paylaşmak ve birlikte gönül sofralarında buluşmak için bir etkinlik düzenliyor.

Kapadokya'nın Başkenti Göreme 11 ayın sultanı Ramazan dolayısıyla çoşkulu bir Ramazan'a hazırlanıyor. Tüm etkinliklerin ücretsiz olacağı programlar, Göreme Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde Ramazan ayının maneviyatı yaşatılacak. Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya'nın Ramazan sohbetleri, Diyetisyen Hatice Nur Ege'den iftar ve sahurda sağlıklı beslenme konulu seminer ile çocuk programıyla gerçekleştirilecek olan Ramazan etkinliğine tüm vatandaşları davet ediyor.

Etkinlik, Ramazan Ayı'nın manevi değerlerini yaşamak ve paylaşmak adına önemli bir fırsat sunarken, çocuklara özel olarak düzenlenecek programla da ailelerin ve çocukların bir araya gelmesi hedefleniyor. 

GÖREME BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLERİ 

  • Eğitimci Yazar  Alişan KAPAKLIKAYA 
  • Minik Kalpler RAMAZAN ŞENLİĞİ 
  • Diyetisyen Hatice Nur EGE 

Programların detayları Göreme Belediyesi tarafından ilerleyen günlerde duyurulacaktır.