Kapadokya'da hafta içi ya da hafta sonu fark etmez, iyi bir kahvaltı için arayış içinde olanlara güzel bir önerimiz var. 

Göreme Stonella Restaurant'ta Havuz Başı Enfes Kahvaltı Keyfi!

Kapadokya'nın kalbi Göreme'de efsane mekan Holiday Cave Hotel bünyesinde hizmete giren Stonella Restaurant'ta havuz başı serpme kahvaltı keyfine ne dersiniz...

Sağlıklı ve dengeli beslenmenin ilk şartı güne iyi bir kahvaltıyla başlamaktır. Bedenimizin uyanması, sistemli bir şekilde çalışması için kahvaltı önemlidir. Tabii kahvaltıda yediklerimiz de önemlidir. Bir o kadar önemli olan da kahvaltıyı nerede yapacağımız...

Çünkü günümüz insanı karnını doyururken ruhunu da beslemek istiyor. Yoğun iş hayatının getirdiği yorgunluk, stres gibi faktörlerden arınıp, nefes almaya ihtiyaç duyuyor. Bunun için de özellikle hafta sonları iyi bir kahvaltıyı bulunmaz bir fırsat olarak görüyor. 

Hafta içi ya da hafta sonu fark etmez, iyi bir kahvaltı için arayış içinde olanlara güzel bir önerimiz var. Göreme'de bulunan efsane mekan Holiday Cave Hotel bünyesinde hizmete giren Stonella Restaurant'tın havuz başına ne dersiniz? Burada güne nefis bir kahvaltıyla başlayabilir, sonrasında havuza girerek serinleyebilir, olmadı yürüyüşe çıkabilir veya doğa ile içiçe bahçesinde kahvenizi yudumlarken kitabınızı okuyarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Üstelik mini hayvanat bahçesiyle de çocuklarınıza yine unutulmaz bir deneyim yaşatabilirsiniz.

GÜNE İYİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN: "Göreme'de Stonella Restaurant en doğru seçim"

Havuz başında lezzet ve huzur dolu anlar Göreme'de Stonella Restaurant'ın kahvaltı fırsatıyla karşınızda!

Sevdiklerinizle birlikte güne muhteşem bir başlangıç yapacağınız zengin ve indirimli kahvaltı fırsatını sakın kaçırmayın...

Siz kendinize bir iyilik yapın ve huzur ve lezzet dolu bir gün için uygun fiyatlı kahvaltı kampanyasına rezervasyonunuzu gecikmeden yapın.

Afiyet olsun.

Hem gözünüz hem mideniz doysun... 

Kapadokya manzarası ile eşsiz kahvaltı keyfi

Kapadokya'nın kendine has geleneksel mimarik özelliklerini taşıyan Holiday Cave Hotel sizlere tahmin edemeyeceğiniz güzellikte bir kahvaltı vaad ediyor. Gerek konumu gerekse hizmetleri sayesinde yerli ve yabanacı tüm misafirlerden tam not almayı başaran Stonella Restaurant'ta sabah tamamen organik ürünlerle köy kahvaltısı, akşamında ise yöresel yemekleri ile Kapadokya gezinizin bir kısmını isterseniz havuz isterseniz bahçesinde keyif yaparak da geçirebiliyorsunuz.

HOLİDAY CAVE HOTEL Stonella Restaurant

Hafta Sonunuzu Havuz Başında Serpme Kahvaltı Keyfi İle Taçlandırın! Detaylı Bilgi & Rezervasyon: 0 543 799 25 56

Holiday Cave Hotel;

Telefon: (+90) 543 799 25 56

Adres: Orta Mah.Uzundere Cad.No:3 Göreme/Nevsehir/TURKEY

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz...

Editör: İbrahim UYSAL