Ziyarette, yeni geliştirdikleri yerli ve milli cihaz hakkında Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci'ye bilgiler veren Başbuğ, ilimizde yapacakları Drone Yer altı görüntüleme merkezi yatırımı konusunda istişarelerde bulundu.

Ev sahipliği için teşekkür eden Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, "Assuva Uzay ve Havacılık Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli Remzi Başbuğ kardeşime iade-i ziyarette bulunduk. Yerli ve Milli ürettiği cihazlarla Savunma sanayimize yapmış olduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Assuva Uzay ve Havacılık Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ, Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci'ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, her zaman Gülşehir'imizin yanındayız" dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Nevşehirli İş İnsanı Başbuğ'a günün anısına hediyesini takdim etti.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.

Assuva Savunma Sanayii'nin ürettiği birbirinden değerli cihazlar Türk Silahlı Kuvvetleri’nin envanterinde bulunan, terör unsurlarının tespitinde ve deprem, sel, çığ gibi felaketlerde aktif şekilde kullanılan Assuva da felaket bölgesinde Jandarma Genel Komutanlığı’yla koordineli olarak kurdukları ekiple aktif şekilde çalışmalara imza atmıştı.

Ürettiği yerli ve milli yer altı görüntüleme cihazlarıyla sadece Nevşehir değil tüm Türkiye'nin gururu olan Assuva Savunma Sanayii Başkanı Nevşehirli Remzi Başbuğ, ürettiği ürünler deprem bölgesinde bir çok canın kurtulmasına vesile olurken, sınır dışı hareketında da Türk ordusuna önemli bir rehber oluyor.