Gülşehir Belediyesi, ilçenin bir bütün olarak daha modern ve yaşanabilir olması konusunda hem şehir merkezinde hem de kırsal mahallelerde yoğun mesaisini sürdürüyor.

Bir yandan sosyal belediyecilik çalışmaları, diğer yandan alt ve üst yapı çalışmalarıyla ilçenin dört bir noktasında çalışmalar yürüten Gülşehir Belediyesi, yaz aylarında yoğun mesai yapıyor. 

İlçede yürütülen temizlik, alt ve üstyapı da çalışmalarına devam eden ekipler, yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirebilmek için 2024 planlamasında yer alan proje ve uygulamalarını sürdürdü.

Yaz aylarını fırsata çeviren ekipler, ilçenin dört bir noktasında hummalı bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Gülşehir Belediyesi Fen İşleri ve Su işleri müdürlüğüne bağlı ekipler;

  • Karacaşar Su kanalı çalışması.
  • Tuzköy Su kanalı çalışması.
  • Karacaşar mahallesinde yeni içme suyu deposu , alt yapı ve içme suyu projelerinin yenilenmesi için İlbank heyeti ile yerinde incelemeler gerçekleştirdi.
  • İlçe merkezinde ise bakım ve onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Gülşehir Belediyesi olarak, ‘Her yerdeyiz’ söyleminin hakkını veriyoruz diyen Belediye Başkanı Erkan Çiftci; "Hepsi kendi imkanımız hepsi ekip arkadaşlarımızın el emeği, gecesi gündüzü. Emeği geçen bütün ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Daha temiz bir ilçe için Canla başla!" ifadelerinde bulundu.

Editör: İbrahim UYSAL