Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci’nin girişimleri sonucu, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Çam ile gerçekleştirilen protokol çerçevesinde, Tuzköy Mahallesine 7000 ton asfalt ile yaklaşık 5 Km yol yapımı için çalışmalar başladı.

“TEK DERDİMİZ VATANDAŞIMIZA EN GÜZEL ŞEKİLDE HİZMET ETMEK”

Belediye Başkanı Erkan Çiftci, bugün beraberindeki heyetle birlikte asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Burada çalışmalarla ilgili açıklama da yapan Başkan Çiftci, şöyle konuştu: “Bugün Tuzköy mahallemizde yeni başlayan asfalt çalışmalarını yerinde görmek üzere bir aradayız. İlçemizde pek çok alanda aslında çalışmalarımız devam ediyor. Belediye ekiplerimiz marifetiyle yapılan çalışmalar var. Tek bir derdimiz var, vatandaşımıza en güzel şekilde hizmet etmek. Her şey söz verdiğimiz gibi. Bu vesile ile Tuzköy mahallemize sıcak asfalt çalışması hayırlı olsun” dedi.

Vatandaşlardan Başkan Erkan Çiftci'ye teşekkür
Yapılan çalışmalar vatandaşların yüzünü güldürdü. Tuzköy Mahallesi sakinleri, yıllardır bu yolu özlemle beklediklerine dikkat çekerek, “Öncesinde toz ve çamur nedeniyle mağduriyet yaşadığımız yolumuzda bu hizmeti görmek bizim için hayaldi. Yolumuzun alt yapısı iyileştirildi ve sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Yapılan çalışmayla mağduriyetimiz giderilecek. Bizim sesimize kulak veren Gülşehir Belediye Başkanımız Erkan Çiftci ve ekibine teşekkür ederiz” diye konuştu.