Nevşehir'in Gülşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yüzme Havuzu hizmete girdi. Havuzda ilk kulacı ise eğitimci Ilhan Ekici'nin çaldığı düdükle Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci attı.

Gülşehirli gençlerin yüzme heyecanına ortak olan Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, “Yüzme havuzumuzu faaliyete geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerle toplumcu belediyecilik anlayışını spor imkanlarıyla tüm Gülşehirlilere yansıtmak istiyoruz. Özellikle gençlerimize yarınımız çocuklarımıza ne yapsak azdır. Gülşehir ilçemize hayırlı olsun. Tüm hemşehrilerimizi çocuklarımızı ve gençlerimizi bu havuzun keyfini çıkarmak için davet ediyorum" dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Beden Eğitimi Öğretmeni İlhan Ekici'de; "Gülşehir ilçemizin yüzme havuzunun açılışının ilk müşterileri olarak Belediye başkanımiz Sayın Erkan Çiftçi, Başkan yardımcısı Olcay Kilci, belediye meclis üyeleri ile birlikte yaptık. İlçemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Havuzumuz açılmasında Emeği geçen başkan ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Salı günleri Bayanlara özel pazartesi bakım günü olarak belirlenmiştir. Ücretler günlük çocuklara 0/6 yaş ucretsiz digerlerine 100/200 TL olarak belirlenmiştir." dedi.

Gülşehir yüzme havuzu çalışma saatleri:

11:00 ve 18:00

Salı günü sizlerin talebine özel sadece ‘’Kadınlar Günü’’

Pazartesi ise havuzumuz kapalı olacaktır.

Sizlerden gelen her bir geri dönüşü önemsiyor o doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz."