Yerel

Gülşehir'de isimleri o parkla yaşayacak

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci; 'Vefa İstanbul’da bir semt adı değil, Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde dostluğun, kardeşliğin ve samimiyetin adıdır' dedi.

Nvşehir'in Gülşehir ilçesinde Menşure Çöloğlu, Faik Koç ve Murat Yıldırım Parklarının isimlendirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirildi.

İlçede isimlendirilen 3 Park için yapılan açılış töreninde konuşan Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci; "Menşure Çöloğlu, Faik Koç ve Murat Yıldırım Parklarının isimlendirme çalışmalarını tamamlamış bulunuyoruz. İlçemizde derin izler bırakan, sevilen ve saygı duyulan bu değerli isimleri yaşatmanın gururunu yaşıyoruz." dedi.

Duygusal anların yaşandığı isimlendirme töreninde Başkan Çiftci; "Vefa İstanbul’da bir semt adı değil, Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde dostluğun , kardeşliğin ve samimiyetin adıdır. 

Bu anlamlı törenle birlikte, Menşure Çöloğlu, Faik Koç ve Murat Yıldırım’ın anılarını yaşatacak olan bu parkların, halkımızın huzur bulacağı ve güzel anılar biriktireceği yerler olmasını diliyoruz. İlçemize değer katan bu kıymetli isimlerin hatıralarını onurlandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.