1989-2009 yılları arasında 4 kez üstüste Belediye Başkanlığı yapan, Gülşehir'in eski Başkanlarından Ahmet Erol Ünlüsoy, Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. 

Cenaze Törenine eski belediye başkanlarından Oğuz Diker ve Mustafa Dursun’un yanı sıra Çat Belediye Başkanı Zübeyir Kalay ve çok sayıda Gülşehirli vatandaşlar katılım sağladı.

Ahmet Erol Ünlüsoy’un cenazesi evinin önünde alınan helalliğin ardından 1989-2009 yılları arasında görev yaptığı Gülşehir Belediye Hizmet Binası önüne getirildi.  Burada düzenlenen törende Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Merhum Ünlüsoy için “Erol Başkanımız bu ilçemizin gelişmesine, büyümesine ciddi anlamda katkısı ve emeği olan değerli bir büyüğümüzdü” dedi.

Merhum Başkan Ahmet Erol Ünlüsoy'un naaşı sevenlerinin omzunda taşınarak Gülşehir ilçesindeki tarihi Kurşunlu Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Gülşehir ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Vefat eden Erol Ünlüsoy’a son görevlerini yapmak üzere Gülşehirli çok sayıda vatandaş Kurşunlu Camii’nde düzenlenen cenaze namazında saf tuttu.

20 yıl süre ile aralıksız Gülşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan ve bu süreçte birçok hizmetlere imza atan Erol Ünlüsoy, bir süreden beri yakalandığı amansız hastalık nedeniyle tedavi görüyordu.