Gülşehir'in tanınan simalarından Salih Kaya, tarafından Kırşehir-Nevşehir çevre yolu üzerinde Kaya Petrol Shell Akaryakıt istasyonu açılışı gerçekleştirildi.

Gülşehir'de hizmet vermeye başlayan Kaya Petrol Shell akaryakıt istasyonu açılışına, Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci, AK Parti İlçe Başkanı Çağrı Sönmez, Esnaf Odası Başkanı Güray Çevirme, İl Milli Eğitim Müdürü Resul Çevik, Malmüdürü Derya Uslu, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halit Can, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş insanları, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İşletme sahibi Salih Kaya ve oğulları Yasin ve Hüseyin Kaya tarafından karşılanan konuklara önce açılışa özel yemek ikam edildi. İlçe ve il genelinden onlarca çelenk gönderilen tesisin açılışına geçildi.

İmam Hatip Abdurrahman Koyuncu tarafından okunan dualar sonrası Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci, AK Parti İlçe Başkanı Çağrı Sönmez ve İş Adamı Salih Kaya tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Kurdele kesimi sırasında kısa bir konuşma yapan Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci, Gülşehir'e yapılan her yatırımın, açılan her işletmenin Gülşehir’in müreffeh yarınlarına atılan bir adım olduğunu ifade etti.

Kaya Petrol Shell akaryakıt istasyonun Kaya ailesine ve Gülşehir'e hayırlı olmasını dileyen Çiftci, Salih Kaya'ya böyle bir tesisi Gülşehir'e kazandırdığı için teşekkür etti.

Haber: Ali Başavcı-Karacaşar Medya