Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Haberleri

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı haberleri ve güncel Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı gelişmeleri, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ile ilgili tüm video, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı fotoğrafları ve Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Asayiş

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 5 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Genel

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından Hacıbektaş, Kozaklı, Avanos ve Gülşehir ilçelerinde Cayrokopter ile havadan trafik denetimi yapıldı.

Asayiş

Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen otodan Hırsızlık olayı ile ilgili ikisi bayan 4 kişi aynı gün Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde yakalandı.

Asayiş

Nevşehir'de işlediği bir suçtan dolayı toplam “12 Yıl 6 Ay 15 Gün” kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan bir...

Asayiş

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde Adana'dan getirilen ve içeriği değiştirilmiş 164 bidon her biri 3’er kg toplam 492 kg tulum peyniri ele...

Asayiş

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Gülşehir ilçesine bağlı Terlemez köyünde yaptığı uygulamada yakalanan 1 kişi cezaevine gönderildi.

Asayiş

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde çeşitli suçlardan 1 yıldır aranan şahıs, jandarma ekiplerinin operasyonu ile saklandığı evde yakalandı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu