Hacıbektaş Kaymakamı Abdulkadir Nar ve beraberinde ilçe protokolü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Şehit Kabristanlarını gezerek Demokrasi nöbetini gerçekleştirdi.

Kaymakam Nar; "15 Temmuz darbe girişiminde gözlerini kırpmadan vatanı için can veren tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun" dedi. 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, Türk milletinin milli birlik ve beraberliğini hiç kimsenin bozamayacağını vurguladı. Başkan Kaim, Türk milleti olarak, “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” diyen kurucumuz ve ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürümeye devam edeceğiz. O’nun bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak için gerektiğinde canımızı vermeye hazırız. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde her türlü terör örgütüyle ve yurt savunmasında mücadelede şehit verdiğimiz kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum." dedi.