Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde 2024 Yaz Kur'an Kursları arası düzenlenen Halı Saha Turnuvasında Arpacızade Camii Kur'an Kursu öğrencileri şampiyon oldu.

İlçe Müftülüğü tarafından tertip edilen organizasyonun Final Maçında Fatih (Kılıçarslan) Camii ile Arpacızade Camii Kur'an Kursu karşı karşıya geldi. Normal süresi eşitlikle tamamlanan karşılaşmada penaltılarla Arpacızade Camii şampiyonluğa uzandı.

Kurs öğreticileri, öğrenci velileri ile vatandaşların ilgi gösterdiği Final Maçı sonrası Finalist Takıma kupası Mustafa Veli Halıcı İmam Hatip Ortaokulu müdürü Badegül EREL, şampiyon takıma kupası ise İlçe Vaizi Adem SAYLAN tarafından verildi.

İlçe Vaizi Saylan; "Bu Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen başta Din Hizmetleri Uzmanı Abdurrahim SAYAR ve Şef Mustafa KOLMAN olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Şampiyon ve Finalist takımlarımızı tebrik eder, velilerine teşekkürlerimi sunarım." dedi.

Turnuvanın düzenlenmesi sürecinde desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet TURAL'a, Mustafa Veli Halıcı İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Badegül EREL ve Müdür Yardımcısına, Turnuvaya takımlarını hazırlayan değerli hocalarımız Nazim KARAVERLİ, Selami ACER, Gökhan GÜL, Fikret BİLEN, Kazım ÖZER ve Hasan ÇAKIR'a, sevgili öğrencilerimize ve kıymetli velileri ile katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.