1 Mayıs Çarşamba günü Nevşehir Hipotez Kurs ailesinin gücünü kutlamak için heyecan verici bir etkinlik düzenlendi. Hipotez Kurs'un bahar şenliği, öğrencilerine motivasyon ve eğlencenin bir araya geldiği benzersiz bir deneyim sundu.

Hipotez Kurs Bahar Şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Etkinlikte ızgara, dondurma ve bir çok ikramla beraber voleybol, futbol, yakar top, çuval yarışı, halat çekme, yumurta taşıma, gokart, çarpışan araba gibi eğlenceli yarışmalar düzenlendi.

Öğrenciler yılın stresini müzikle ve danslarla atarak renkli anlara imza attılar. 

Hipotez Kurs Bahar Şenliği, öğrencilerine stres atma ve motivasyon sağlamanın yanında büyük bir eğlence ile unutulmaz bir deneyim sunarken, Hipotez ailesinin üyesi olmanın gururunu yaşattı. Hipotez Kurs’ta gelenek haline gelen bahar şenliği her yıl öğrencileri eğlendirmeye ve rahatlatmaya devam edecek. 

Hipotez Kurs kurum müdürü Ömer SEVİÇ; “Öğrencilerimizin sınavlarına 1 ay kala her yıl gerçekleştirdiğimiz bahar şenliğini düzenledik. Hipotez Kurs’ta öğrencilerimize uyguladığımız disiplinin yanı sıra samimiyet ile aile ortamı kuruyor olmak bizlere büyük gurur veriyor. Kursumuz sınava hazırlanırken yaşadıkları stresin farkında olarak öğrencilerimize her durumda destek olmaya devam ediyor. Bahar şenliği ile öğrencilerimizi rahatlattık şimdi ise son konu tekrarlarını tamamlayıp seri denemelerle öğrencilerimize sınav deneyimini yaşatacağız. Sınava hazırlıkta Hipotez’i tercih ederek ailemize dahil olan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyor şimdiden öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyorum.” dedi.