Nevşehir

Hisarcıklıoğlu’ndan Parmaksız’a Özel Teşekkür

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız'a Türkiye-AB KİK 42. toplantısına ev sahipliği için özel teşekkür etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız'ın ev sahipliğinde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile iki gün sürecek olan Türkiye - AB Karma İstişare Komitesi Toplantısı Nevşehir’de başladı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye-AB KİK 42. toplantısı hakkında FİB Haber Merkezine değerlendirmelerde bulundu.

FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, "Türkiye - AB Karma İstişare Komitesi toplantısını Nevşehir’de gerçekleştiriyoruz. AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Thomas Hans Ossowski, Avrupa Ekonomik ve Sosyal Komitesi Dış İlişkiler Bölüm Başkanı Dimitris Dimitriadis’in katıldığı toplantımızda Türkiye-AB ilişkilerini değerlendirdik. Vize ve taşıma kotaları sorunlarının acilen çözülmesi gerektiğini vurguladık. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Arif Parmaksız’a göstermiş oldukları ilgi, alaka ve nazik ev sahipliği için teşekkür ederiz." dedi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız İse “TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu’nu ve değerli katılımcıları Kapadokya’mızda ve Odamız’da ağırlamaktan memnuniyet duyduk.

Toplantı vesilesi ile gerek ilimiz Nevşehir'i ve gerekse Kapadokya Bölgemizi AB Delegasyonuna tanıtma şansı bulduk. Bu fırsatı bize verdiği için TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.