Genel

İrlanda Meclis Başkanı O Fearghail Ürgüp Kayakapı'da

Kayakapı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler, İrlanda Meclis Başkanı Sean O Fearghail'i Ürgüp Kayakapı Premium Caves'de ağırladı.

Kayakapı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜROFED Genel Sekreteri Yakup Dinler, İrlanda Meclis Başkanı Sean O Fearghail'i Ürgüp Kayakapı Premium Caves'de ağırladı.

Türkiye ziyareti kapsamında Kapadokya'yı görmek üzere Nevşehir'in Ürgüp ilçesine gelen İrlanda Meclis Başkanı Sean O Fearghail, Tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleriyle Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kayakapı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler'den bölge turizmi hakkında bilgi alan İrlanda Meclis Başkanı Sean O Fearghail misafirperverliği için Dinler'e teşekkür etti. 

İrlanda Meclis Başkanı Sean O Fearghail'iyi Premium Caves'de misafir eden Kayakapı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜROFED Genel Sekreteri Yakup Dinler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "İrlanda Meclis Başkanı Ekselansları Seán Ó Fearghaíl ile çok keyifli bir Kayakapı anısı... " dedi.