İYİ Parti'den geçtiğimiz günlerde istifa eden eski Bakan ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, istişarelerde bulunmak üzere Nevşehir'e geldi.

Koray Aydın yeni yol haritası için kurmayları ile Nevşehir'de buluştu

Nevşehir'de geçtiğimiz yıl genel seçimler öncesi İYİ Parti'den istifa eden İl Başkanı Av. Alihan Kuzeyli, İş insanı Musa Ertaş,  İYİ Parti geçmiş dönem GİK üyesi Mümin İnan ve partiden ayrılan yöneticlerle birilikte Kapadokya Hill Otel toplantı salonunda bir araya gelen Ankara Milletvekili Koray Aydın yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;

"Bugün Nevşehir'de arkadaşlarımızla bir araya geldik; gündemi değerlendirdik, ülkemize ve milletimize gelecekte yapacağımız hizmetlere dair istişare ettik. 22 yıl önce yönetimini devraldığı Türkiye'yi her alanda geriye götüren; işsizliği, yolsuzluğu, yoksulluğu, yasakları, enflasyonu, faizleri ve borçları katlayan; Türkiye'yi sığınmacı kampı haline dönüştüren; emekliyi, işçiyi, memuru, çiftçiyi, esnafı ve tüm dar gelirli vatandaşlarımızı açlığa ve sefalete mahkum eden AK Parti iktidarına ilk seçimde son vermek, ülkemiz, milletimiz ve devletimiz açısından hayati önem taşımaktadır. Beceriksiz, basiretsiz ve başarısız AK Parti iktidarı dönemine demokratik yollardan son vermek için milletimizle el ele vereceğiz. Ülkemizi il il gezmeye ve milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Milletimizin duygularını, düşüncelerini, görüşlerini, sorunlarını, taleplerini ve beklentilerini dinlemeye ve gücümüz yettiğince dile getirmeye azimli ve kararlıyız." dedi.

Esli İl Başkanı Av. Alihan Kuzeyli'de; "Sayın Bakanımız Koray Aydın’ın işaret ettiği yerde birlik beraberlik içerisinde yer almaktan onur duyuyoruz. Şehrimize hoş geldiniz, şeref verdiniz Sayın Bakanım. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz Sayın Başkanım, olduğunuz yerde olacağız." dedi.