Hasta ve çalışan güvenliği ile hasta ve çalışan memnuniyetinin sağlanmasını esas alan Sağlıkta Kalite Standartları ile bu standartların uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen “Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmelik” kapsamında Özel Kapadokya Hastanesi'nde kalite değerlendirmesi yapıldı.

Kapadokya Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından Nevşehir'de gerçekleştirilen Sağlıkta Kalite Standartları Puanlandırması’nda, 2024 yılında yüzde  92,57 oranında başarı sağlayarak, kalite çıtasını zirveye taşıdı.

Gururlu ve Mutluyuz!

Özel Kapadokya Hastanesi,  T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan "Sağlıkta Kalite Standartları 2024 Değerlendirmeleri'nde" 92,57 puan alarak yüksek başarı ile tamamlamıştır.

Sağlıkta Kalite Standartları Değerlendirmesi:  92,57

Nevşehir ve Bölge halkına “Sağlık Güven İster” sloganıyla hizmet veren Özel Kapadokya Hastanesi, Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı değerlendiricileri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda almış olduğu yüksek puanla göz doldurdu.

“Kalitemizi bir adım öteye taşıdık”

Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Fatih Yakut, hastane yönetimi ve çalışanlarının göstermiş oldukları ekip ruhu ve büyük özveri ile kalite çalışmalarını başarılı bir şekilde tamamlayarak bu yıl hastane olarak kalite standartlarını bir adım öteye taşıdıklarını söyledi. Yapılan değerlendirme sonrasında Özel Kapadokya Hastanesi’nin 2024 yılı Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri’nde 100 üzerinden 92,57 puan alarak yüksek kalite notu ile tamamladıklarını belirten Başhekim Op.Dr.Yakut “Özel Kapadokya Hastanesi, Sağlıkta Kalite Standartları değerlendirmelerinden yüksek kalite puanı elde ederek başarı çıtasını yükseltti. Nevşehir ve bölgesine daha kaliteli şartlarda sağlık hizmet vermek için özveriyle çalışan Özel Kapadokya Hastanesi, almış olduğu puanla sağlıkta, kalitede ve verimlilikte bölgede iyi düzeyde olduğunu kanıtladı” dedi.