Alpet, 17 Ekim 2024 Perşembe günü Nevşehir’in Avanos ilçesindeki yeni Azimli Grup istasyonunun açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Törene Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, Çalış Belediye Başkanı Mustafa Demir, Zeren Group Holding Enerji Grup Başkanı Cem Osman Sokullu, Alpet üst düzey yöneticileri ve Orta Anadolu bölge ekibinin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Zeren Group Holding Enerji Grup Başkanı Cem Osman Sokullu törende yaptığı konuşmada, Alpet’in Zeren Group Holding enerji sektörü iştiraki olarak yoluna devam etmesi sonrasında belirlenen büyüme odaklı stratejiye dikkat çekerek şunları söyledi: "Zeren Group olarak, Alpet’i bünyemize kattığımızda en büyük hedefimiz, büyümeyi ve sektörde güçlü bir konum elde etmeyi sürdürmekti. Bugün, Azimli Grup ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, Alpet’in büyüme yolculuğunda en büyük mihenk taşlarından biridir. Azimli Grup, bu süreçte Alpet’in vizyonunu destekleyen önemli bir ortak ve bizler, bu güçlü iş birlikleriyle Türkiye genelinde hizmet ağımızı daha da genişletiyoruz."

Sokullu, Alpet’in büyüme hedeflerini sürdürülebilir yatırımlarla desteklediklerini belirterek şu sözleri ekledi: "Başarı, ancak sürdürülebilir yatırımlar ve sağlam temellere dayalı bir vizyonla mümkün olur. Bu vizyon doğrultusunda, bölgeye ve ülkemize katma değer yaratacak projelere imza atmaya devam ediyoruz. Nevşehir’de açtığımız bu yeni istasyonumuz da Alpet’in yeni hizmet anlayışını en üst düzeye taşıyacak önemli bir adımdır."

Konuşmasını, bu büyüme yolculuğunu mümkün kılan ekiplere ve iş ortaklarına teşekkür ederek bitiren Sokullu, şunları ekledi:"Bu törenin gerçekleşmesini sağlayan tüm ekibimize ve iş ortaklarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Sizlerin desteğiyle Alpet’i daha da yukarılara taşıyacak, Türkiye’nin dört bir yanında Alpet bayrağını gururla dalgalandırmaya devam edeceğiz."

 Azimli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akçur ise açılışla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:" Azimli Grup ailesi olarak, 1955 yılında başlayan ve 3 kuşaktır devam eden yolculuğumuzda bugün bünyemizde bulunan 6. istasyonumuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte Zeren Group’un vizyonu ile Alpet’in sektördeki hızlı yükselen güçlü itibarı bizim için en doğru tercihi yapmamızda belirleyici oldu. Alpet'in sağladığı destek ve iş birliği, bu süreçte bize güven verdi ve büyüme hedeflerimizi gerçekleştirmemizde önemli bir rol oynadı. Önümüzdeki dönemlerde, bölgemizde akaryakıt tedariğini güçlendirmemizi sağlayacak yeni yatırımlarımızın olacağını da burada sizlerle paylaşmak istiyorum."

Görkemli tören, kurdele kesimi ile sona erdi ve Alpet’in Türkiye akaryakıt sektöründe gücünü ve etkinliğini artırma misyonunda önemli bir adımı daha kutlandı.