Kapadokya'da bölge turizmcileri zaman içinde bakımsızlık sebebiyle harabeye dönen tarihi hanlarını ve konaklarını butik otel olarak turizme kazandırıyor.

Nevşehir Kapadokya bölgesinde kullanılmayan ve bakımsızlık sebebiyle çöken kaya oyma eski evler, usta ellerde yapılan restorasyonla birlikte butik otele dönüştürülüyor. Restore edilen yapıların çehresi, doğal dokusu bozulmadan işletmecilerinin isteklerine göre jakuzi, teras, şömine ya da havuz gibi bölümler eklenerek değiştiriliyor.

Kapadokya'nın göz kamaştıran butik oteli: Janus Cappadocia 

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasının en eski mahallelerinden olan Eski mahallede bulunan eski bir evde yapılan restorasyon çalışmalarıyla yepyeni çehresiyle turizme kazandırıldı. Janus Cappadocia ismiyle hizmet veren butik otel bünyesinde hizmete giren restoranı da yerli yabancı konuklarından büyük ilgi görüyor.

JANUS CAPPADOCIA

Ortahisar kasabasını ziyaret ettiğinizde Janus Cappadocia göz önünde bulundurabileceğiniz harika bir seçenektir. Aktivite arayan misafirler yakındaki yürüyüş/bisiklet yolları ve dağ bisikleti olanağını tercih edebilir. Ayrıca ücretsiz avantajlara kablosuz İnternet, vale hizmeti olmayan otopark ve her gün 8 ve 10 arasında yerel tarzda kahvaltı dahildir.

İletişim:

  •  Eski Mah. Kapadokya Cad. No:24 Ortahisar
  •  +90(538)-418-3250
  •  +90(384)-343-3040
  •  [email protected]

Yakındakiler:
- Göreme Milli Parkı - 1 dk. sürüş mesafesinde
- Göreme Açık Hava Müzesi - 4 dk. sürüş mesafesinde
- Gün Batımı Gözlem Noktası - 6 dk. sürüş mesafesinde
- Güvercinlik Vadisi - 8 dk. sürüş mesafesinde
- Aşk Vadisi - 16 dk. sürüş mesafesinde
- Uçhisar Kalesi - 10 dk. sürüş mesafesinde