Karapınar beldesinde faaliyetlerine devam eden ve büyük ilgi gören Hacı Bekir Güven Kuran Eğitim Merkezini ziyaret eden Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş burada  eğitim gören çocuklarla ilgilendi.

Her fırsatta eğitim ve öğretime verdiği destek ve ilgisiyle ön planda olan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş bulduğu ilk fırsatta yine bir eğitim yuvasına giderek burada hem eğitimlerden bilgi aldı aldı hemde çocuklara hediyeler vererek onlarla birlikte ders işledi.

Karapınar Beldesinde yeni ismiyle Hacı Bekir Güven Kuran Eğitim Merkezi ziyaretine ilişkin bir açıklama yapan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ''Biz Karapınarda eğitim ve öğretim veren tüm kurumlarımıza aynı derece destek ve ilgi göstermeye bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğiz.

Buralarda çocuklarımız yani geleceğimiz eğitim ve öğretim görüyor onların hem manevi dünyalarına hemde geleceklerine yön verilen bu merkezlerin beldemizde artması en büyük amacımız. Çocuklarımızla buluşmak banada çok iyi geliyor. Onların neşeleri banada neşe veriyor. Her fırsatta onlarla bir araya gelmeye devam edeceğim.

Bugün hem çocuklarımıza hediye edeceğimiz oyuncaklarımızı vermek hemde Hacı Bekir Güven Kuran Eğitim Merkezimizin eksiklerini gidermek üzere ziyaret ettik.'' dedi.

Karapınar Beldesinde bulunan Hacı Bekir Güven Kuran Eğitim Merkezinde 4 ila 6 yaş aralığında 14 çocuk eğitim görürken Kurs Hocası ve Kurs için özel olarak tutulan Yardımcı Anne'de miniklerin en büyük yardımcısı olarak hizmet veriyor..