Genel

Karapınar Kur'an Kursu istişare toplantısı

Nevşehir'in Karapınar kasabasındaki Şeyhü'l Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneğinde istişare toplantısı düzenlendi.

Nevşehir'in Karapınar kasabasındaki Şeyhü'l Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneğinde istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

21 Eylül 2024 Cumartesi günü düzenlenen yemekli proğramda, 2015 yılından bugüne kadar kursun imar ve ihyasında çok büyük maddi ve manevi destekler veren, Karapınar kasabası başta olmak üzere, çevreden yetişmiş emekli ve aktif imam hatip ve öğretmenlerin katkısıyla Karapınar Kasabasındaki Şeyhull Kurra İbrahim Tanrıkulu Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneğinde istişare toplantısı yapıldı.

Nevşehir il ve ilçelerden değerli hocalarında katkı sağladığı toplantıda Kurs Müdürü Durmuş Aydoğdu tarafından katılımcılara eğitim ve öğretim hakkında bilgi verildi.

Karapınar Şeyhü'l Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an Kursu Dernek Başkanı Yusuf Koca’da, Kursumuzda yapılan yapım, onarım ve inşaa çalışmaları ve gelecek yıllarda yapılabilecek işlerle ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantıların bundan sonrada mutad bir şekilde devam edeceği ifade edildi.

Dernek Başkanı Yusuf Koca ; "Toplantımıza katılıp katkılarını sunan muhterem hocalarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür eder, saygılar sunarım." dedi.