Karapınar Beldesinde Merhum Hacı Bekir Güven Kur'an Kursu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Hayırsever Seher Güven tarafından Merhum eşi Hacı Bekir Güven adına yaptırılan Kur'an Kursu'nun açılışına;

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf YAZICI, Acıgöl Kaymakamı Ceyhun DENLİ, Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet EROĞLU, Karapınar Belediye Başkanı Yasin GÜNEŞ, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih KIRIM, Acıgöl Müftüsü Yaşar ZENGİN, Acıgöl Özel İdare Müdürü Yusuf ÖZGÜMÜŞ, İl Genel Meclis Üyesi Abdullah ÖZHAN ve Karapınar halkı katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş "Karapınar beldemize böyle bir eserin kazandırılmasında büyük emeği olan Herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu eserle artık ismi ölümsüzleşen Merhum Hacı Bekir Güven'e yüce Allah'tan Rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum.

Merhum eşinin adına bu eseri yaptıran Seher Güven hanımefendiye Karapınar'lılar adına teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Burada eğitim alacak, Kur'an'ı Kerim okuyup öğrenecek tüm çocuklarımız için çok önemli bir eseri beldemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ben bu eser için emeği ve katkısı olan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum, Karapınar beldemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.